Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Интересният хранителен режим е създаден още през 70-те години на миналия век
Русенци традиционно си пазаруват от северната ни съседка
Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
За последните две седмици в Бургаска област са извършени 78 проверки, при които не са констатирани несъответствия
Застъпването на почивните дни донякъде ще ни спаси от двойни харчове
Част от продуктите могат да се намерят и в топлите витрини на веригата, които се приготвят на момента
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
19,99 лв. ще платите за килограм месо от фермерските магазини на пазара, най-често от Карнобатско
Използвайте плик, за да стане крехко и сочно
Боядисани яйца, козунак, великденски зайчета - това са символите на светлия празник